DEȘEURILE VOLUMINOASE

Ce se colectează:
Mobilier, saltele, uşi, ferestre, obiecte sanitare, obiecte de mari dimensiuni
În ce se colectează:
saci, containere de mare capacitate sau direct în mașina operatorului.
Unde ajung:
la stația de sortare din Bd. Preciziei 40A, unde sunt evaluate, se repară/reutilizează – unde este posibil – sau se dezmembrează iar componentele se reciclează/valorifică sau depozitează, dupa caz.
Cum procedez:
1. Pentru deșeurile care pot fi depozitate în saci ( ex. vas de wc) trebuie să achiziționați de la operator saci preplătiți, să puneți deșeurile în saci și să sunați la numărul de pe sac pentru a stabili cu operatorul ziua, ora și adresa pentru predarea sacilor. Totul este inclus în prețul sacului.
În niciun caz sacii nu se abandonează pe domeniul public! Se predau direct operatorului.
2. Pentru volume mici( pînă în 7 mc) se face comandă telefonică la operator  pentru o mașina de 3 mc.  Nu se acceptă comandă mai mica de 3 mc ( capacitatea minimă a unei mașini de transport).
După ce s-a confirmat plata se stabilește în prealabil cu operatorul, telefonic, ziua, ora și adresa de preluare a deșeurilor voluminoase.
În niciun caz deșeurile nu se abandonează pe domeniul public! Se predau direct operatorului.
3. Pentru volume mari de deșeuri, minim 7 mc, se comandă la operator container dedicate care se amplasează la client. Cînd containerul este plin se sună la operator și se comandă preluarea acestuia sau golirea lui, după caz.
În niciun caz deșeurile nu se abandonează pe domeniul public!

Informatii suplimentare la 021.413.9115