Miercuri, 23 Iulie 2014
You are here: Home Servicii Colectare , transport, sortare, valorificare şi reciclarea deseurilor precolectate separat
Colectare , transport, sortare, valorificare şi reciclarea deseurilor precolectate separat PDF Imprimare Email

URBAN S.A. este prima companie de salubrizare din Romania care s-a implicat activ în colectarea selectivă și valorificarea deșeurilor reciclabile, sesizând necesitatea adaptării la cerințele Uniunii Europene în domeniu. În acest sens, încă din 2004 Urban a dezvoltat un parteneriat împreună cu Eco-Rom Ambalaje și primăriile în care societatea iși desfășoară activitatea, parteneriat ce a dezvoltat continuu colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile.

URBAN S.A.  colectează deşeurile reciclabile pe urmatoarele categorii : Plastic-Metal, Hârtie-Carton, Sticla si Deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

Compania noastră a dezvoltat împreună cu partenerii  o infrastructură modernă de colectare selectivă care deserveşte aproximativ  1.500.000 de persoane in Bucureşti , Braşov , Vâlcea , Calaraşi , Otopeni , Sinaia , Azuga şi alte localitaţi.

În domeniul recuperării și reciclării deșeurilor, URBAN S.A. dezvoltă parteneriete cu societăți autorizate pentru reciclarea acestora .

În anul 2006, în premieră, URBAN S.A., a pus în funcțiune o instalație de reciclare a maselor plastice ( reciclarea bancnotelor emise de B.N.R.)

În anul 2009, Urban S.A. a pus în funcțiune o instalație de sortare a deșeurilor municipale la Râmnicu-Vâlcea. Menționăm că toate deșeurile valorificabile, altele decat cele cu potențial de reciclare, care rezultă în urma sortării în cadrul stațiilor din Râmnicu-Vâlcea, București și Brașov sunt expediate pentru co-incinerare la fabricile de ciment.

Ultima actualizare ( Luni, 14 Noiembrie 2011 10:41 )
 

Pentru deseuri utilizează URBAN”©

Tipăriti pe hârtie care conţine 100 % material reciclat"

Autentificare